Sint-Martinus Aalst

Nieuwsbrief

Voorbereiding VOBOG ploeg 
Eerst en vooral wil ik duidelijk maken dat het niet de bedoeling is bepaalde mensen uit te sluiten. Het is nu eenmaal een feit dat de VOBOG-competitie meer routine vraagt van een ploeg dan de KWB-competitie. Dus beste KWBers graag uw begrip hiervoor.
Vorig jaar hebben we kunnen vaststellen dat naarmate het competitieniveau stijgt, de ploeg onzekerder reageert. We hebben het vorig jaar moeilijkheden gehad tegen ploegen waar we geen moeilijkheden mogen tegen hebben. Het valt op dat dit meestal in de tweede helft van het seizoen gebeurt. Dit was ook het geval het jaar daarvoor. Er zijn een hoop theorin en ik ga ze hier niet allemaal opsommen, maar n ding is zeker; het zal volgend jaar niet gemakkelijk zijn.
Daarom had ik graag voor het begin van het seizoen een aantal aparte trainingen gedaan met de VOBOG spelers. Daarom ook de vraag welke VOBOG-spelers kunnen er op 24 en 31 augustus (telkens een dinsdag) aan een training deelnemen. Als ik aan 5 personen geraak, laat ik ze doorgaan. Aangezien het gebruik van sporthallen niet voor het rapen ligt (en zeker niet zo dicht bij het begin van het seizoen), had ik ook dit graag vr 1 augustus geweten.
Voor alle duidelijkheid: niet genoeg reacties = geen training!

Communicatie 
Zoals steeds kunnen jullie de telefoonpiramide in werking stellen om iedereen op de hoogte te brengen van een wel bepaald feit. Voor uw gemak, de top van de piramide is Jan De Ridder (Voorzitter: 053/770947), Patrik (VOBOG contact: 053/701794) en Ivo (Een beetje secretaris: 053/662801).
Vorig jaar werd gevraagd of men u op de hoogte kon houden via e-mail i.p.v. snale-mail en vrijwel iedereen heeft een e-mail adres. Dit is dan ook de eerste lijn van contact. Om bijkomende informatie op te vragen is het meest aangewezen punt onze website: http://volley.vandemeerssche.com.
http://volley.vandemeerssche.com
 


 
Indien je geen nieuwsbrief meer wenst, klik hier
webmaster

Sint-Martinus Aalst