Sint-Martinus Aalst

Nieuwsbrief

Tornooien 
Ik heb terug ingeschreven voor de volgende tornooien (in chronologische volgorde):
De Haan (weekende van 14 en 15 augustus)
VK Olympia (za. 21 augustus)
Gym-Volley Nieuwerkerken (za 28 augustus)

Voor meer info over De Haan zie volgend punt.
Het tornooi van VK Olympia gaat door in de sportzaal Faluintjes in Moorsel, m.a.w. op een echt volleybalveld. Dus geen excuses wat betreft de ondergrond. Men vraagt om om 9u te kunnen starten, dus allen (die komen) aanwezig om 8u45!

Het tornooi van Gym-Volley Nieuwerkerken gaat door op de voetbalvelden van Eendracht Nieuwerkerken. Ook hier wenst men om 9u te beginnen en dus verwachten we dat diegenen die komen, om 8u45 op post zijn.

Voor al deze tornooien (dus ook voor De Haan) gelieve vr 1 augustus te laten weten of jullie meegaan of niet. Dus jullie kunnen ten laatste op de BBQ zelf nog laten weten of jullie meegaan of niet. Gelieve dus ook te laten weten als je NIET meedoet aan zulk of zus tornooi. Ik ga in elk geval geen rekening houden met mensen die niets laten weten hebben.

De Haan 
Dit is het enige tornooi dat over 2 dagen gespreid is. Aangezien men hier moet weten wie er allemaal op het terrein zal overnachten (ik moet hiervoor een formulier invullen), is het noodzakelijk dat je mij vr 1 augustus laat weten of je meegaat en met wie (ik moet de namen - ook die van de vrouwen - en de adressen doorgeven).
Zoals ieder jaar zijn er een groot deel van de mensen die gaan, die vrijdag reeds oprijden. Het is best dat er 't een en 't ander afgesproken wordt om eventueel plaats te reserveren op de overnachtingssite.

Eetfestijn 
Vorig jaar werd er reeds over gesproken, maar dit jaar zou het een feit worden. Er zijn nog geen details bekend, maar we willen jullie via deze weg laten weten dat we zinnens zijn een eetfestijn te organiseren. Reden is onze financile toestand wat veiliger te stellen zodat we niet om een nieuwe volleybal, of een training, of zelfs iets anders verlegen hoeven te zijn. Het is NIET de bedoeling het lidgeld omlaag te brengen.
Eens meer details bekend zijn verwachten we iedereen (in de mate van het mogelijke) op post.

 
Indien je geen nieuwsbrief meer wenst, klik hier
webmaster

Sint-Martinus Aalst