Sint-Martinus Aalst

Nieuwsbrief

Intro 
Voil we zijn hier terug met onze einde/begin seizoen ('t is maar hoe je het bekijkt) boodschappen.
We mogen stellen dat we het seizoen goed hebben afgesloten met een top 3 plaats in de KWB competitie en een 2de plaats in de VOBOG competitie wat ons stijging naar de 2de reeks in VOBOG oplevert.
Moet het nog gezegd worden; elk jaar na het seizoen worden er nog een reeks activiteiten georganiseerd. Zo is er ook dit jaar de BBQ en doen we een aantal tornooien. Zie hiervoor verder in deze nieuwsbrief. Maar laat ons van start gaan met een noodzakelijk kwaad: het lidgeld.

Lidgeld. 
Het systeem van vorige jaar is gebleven zoals het is.
Dus categorie
T = [T]raining = 50 EUR.
K = [K]WB competitie en training = 65 EUR
V = [V]OBOG competitie en training = 65 EUR
A = [A]lles = 75 EUR
Eveneens zoals vorige jaar wordt gevraagd om het lidgeld te storten op het rekeningnummer 035-1567823-53 en in de mededeling te vermelden welke categorie je gekozen hebt. Graag hadden we gehad dat je dit deed vr 31/07/2004.


BBQ 
Zaterdag 31/07/2004 werd gekozen. Zoals vorig jaar kunnen we terug gebruik maken van het terein bij Freddy Baeten. Gelieve ons (ten laatste tot 24/07/2004) te laten weten of je kan komen zodat we de nodige voorzieningen kunnen treffen. Je kan inschrijven via onze website. Op de hoofdpagina klikken op de banner en alles wijst zichzelf uit. Zoals elk jaar brengt iedereen voor zichzelf en zijn familieleden een stoel, bestek, een glas/beker en zijn happy face mee. De rest (het eten, de drank, e.d.) wordt voorzien.

 
Indien je geen nieuwsbrief meer wenst, klik hier
webmaster

Sint-Martinus Aalst